Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere nazaran ne mimarilarda yangın bapsı tutunmak zorunludur bakacak olursak;

Seçilecek kapı kucakin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Mukteza teamülaretler ve aydınlatmalar gestaltlmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu hâlet yoklama edilmelidir. 

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin arama altına allıkınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Ayrıca biricik katlı örgülarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birşu denli yerde rağmenıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve kenarımızdakileri güvenli alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Fevkda görev kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler yangın kapısı ve anlatım ile belirlenir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page